DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen
Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit header
milouska-meulens

Naam: Milouska Meulens
Titel: Dagvoorzitter

Milouska maakt de wereld het liefst een stukje mooier. Door warmte en aandacht te geven aan dat wat de moeite waard is. En door kritisch te kijken naar wat er beter kan, zonder te oordelen.

Haar achtergrond als journalist op radio en TV is daarbij een solide basis. Haar van nature zorgzame, open karakter doet de rest. Milouska is op haar best als ze bijeenkomsten mag modereren waar tijd en aandacht is voor: sprekers én deelnemers. Ze kan uit de voeten met een breed scala aan onderwerpen en creatieve formats.

foto-stas

Naam: Vivianne Heijnen
Titel: Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat

“Een goed bereikbaar en leefbaar land waarin we meer hergebruiken: dat is mijn inzet, voor iedereen in ons land. Ik maak mij hard voor het op duurzame wijze verkleinen van de reistijden, met daarbij oog voor de grensregio’s, steden en onze buurlanden.”

Naam: Marije Klomp
Titel: Programmadirecteur Duurzaamheid Radboud Universiteit

“We zijn een plek waar de toekomst wordt vormgegeven, dus de hele campus moet duurzaamheid ademen. Het gaat dan niet alleen om CO2-uitstoot en mobiliteit, maar ook om gezondheid en biodiversiteit. Het is allemaal nauw verbonden met hoe we ons vervoeren, lopend, per fiets, ov of auto.”

Naam: Maarten van Beek
Titel: HR Director, ING Benelux

“De toekomst van werk is ‘flexibiliteit’. Flexibiliteit in hoe, waar en wanneer je werkt. We werken hybride en dus niet meer allemaal alle dagen op kantoor. Het creatieve brainstormen en zaken waar je sociale interactie voor nodig hebt, die doe je op kantoor. Maar als je je wilt concentreren, een stuk moet schrijven of nog wat moet afmaken, dan kun je dat thuis doen.”

Naam: Nancy Kabalt
Titel: Voorzitter, Formule E-Team

“De toekomst van mobiliteit is elektrisch. Daarover bestaat geen twijfel. En deze elektrische auto’s en andere voertuigen worden natuurlijk opgeladen met duurzaam opgewekte energie. We hebben als Nederland een zeer goede start gemaakt, maar we moeten volhouden en doorpakken. Daar zet ik me dagelijks voor in.”

branko-schuurman--zlb-0

Naam: Branko Schuurman
Titel: Vice President International & Strategy, DHL Parcel

“De eCommerce sector is enorm gegroeid in de laatste twee jaar. Hoe komen de duurzaamheidsambities van de DHL samen met die van steden en overheid, waar gaat het goed en waar wringt het.”

Chats