× Dashboard Helpdesk FAQs Registreren Inloggen
Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit header afbeelding

Veelgestelde vragen

Inloggen

Als deelnemer is het van belang om geregistreerd te zijn op de website om deel te kunnen nemen aan de sessies. Om te registreren op het platform, gaat u naar ‘registreren’ rechts bovenaan de homepagina. Hier vult u alle velden in om uw profiel aan te maken. Wanneer uw profiel is aangemaakt, bent u automatisch ingelogd op de website.

Als deelnemer is het van belang om ingelogd te zijn op de website om deel te kunnen nemen aan de sessies. Om in te loggen op het platform, gaat u naar ‘inloggen’ rechts bovenaan de homepagina. Hier vult u uw mailadres en wachtwoord in. Zorg ervoor dat u geen spatie na uw mailadres invult, dit geeft namelijk een foutmelding, waardoor het inloggen niet lukt.

Bent u uw wachtwoord vergeten en kunt u daardoor niet inloggen? Als u naar de inlogpagina gaat, klikt u op ‘wachtwoord vergeten’ en voert u uw e-mailadres in. U ontvangt per e-mail een link voor het resetten van uw wachtwoord. Deze link is 60 minuten geldig.


Interactie

Om vragen te stellen of te beantwoorden tijdens sessie kunt u de chat gebruiken. De chatbox is aan de rechterkant van de livestream te vinden. Zorg ervoor dat de livestream niet op uw volledige scherm wordt getoond, op deze manier kunt u de chatbox niet zien. Uw chatberichten verschijnen in de kleur groen of oranje en de chatberichten van andere deelnemers verschijnen in de kleur grijs.

Sprekers kunnen zelf kiezen of ze een chat of poll aanzetten. Hierdoor is dit bij de ene sessie wel zichtbaar en bij de andere sessie niet.


Overig

De meest optimale manier om de sessies te volgen, is op een laptop of computer met de Google Chrome browser. Verder is het van belang dat u geen gebruik maakt van een VPN verbinding of aanwezig bent in een werkomgeving. Klik hier om te zien welke browser en versie u op dit moment gebruikt en klik hier om Google Chrome te downloaden indien nodig.

Staat het geluid van uw laptop, pc of tablet aan? Controleer ook het geluid van het video venster, dit is linksonder in het venster te vinden. Voor het beste geluid raden wij aan om de website te bezoeken via de browser Google Chrome op een laptop of pc.


Sessies

U meldt u voor de gehele conferentie aan, u hoeft zich vooraf niet aan te melden voor een sessie.

Bij alle sessies staat de begin- en eindtijd van de sessie vermeld.

Om deel te kunnen nemen aan een sessie, is het van belang dat u ingelogd bent op het platform. Klik op de sessie die u wilt bekijken. Hier start automatisch een video op de aangegeven tijd. Vijftien minuten voor aanvang van de sessie verschijnt een aftelklok, hierna start de livestream. Wanneer u na de aftelklok geen livestream ziet verschijnen, kunt u de pagina verversen. Dit kan door op de toets F5 te drukken.

De plenaire sessies, break-outsessies en talks kunnen worden teruggekeken op de website. De sessies worden in de meeste gevallen binnen 24 uur op terugkijken worden gezet, mits de spreker hier toestemming voor heeft gegeven. De sessies zijn tot drie maanden na het event terug te kijken.


naar boven